Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη: Γενική Απεργία

 

 

ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΥΣ

 

Μετά από μια φαινομενικά ήρεμη περίοδο που διασφάλισε η εκλογική διαδικασία και τις αυταπάτες που μοιράστηκαν στους εκμεταλλευομένους από μια πιθανή αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, βρισκόμαστε για άλλη μια φορά στους δρόμους. Τώρα που το κεφάλαιο εισέρχεται σε νέα πεδία εκμετάλλευσης, το κράτος θωρακίζει αυτήν την κοινωνική αφαίμαξη και η φασιστοσυμμορία της χρυσής αυγής αυτοπαρουσιάζεται σαν διακεκριμένος σωτήρας, εμείς διεκδικούμε πλέον τα αυτονόητα για μια αξιοπρεπή ζωή.

Δε θα μιλήσουμε για αυτά που σχεδιάζουν οι κυβερνήσεις συνεργασίας με το Δ.Ν.Τ.,  ούτε για την αδράνεια της αριστεράς μπροστά στον αναδυόμενο νέο φασισμό της χρυσής αυγής.

Θα μιλήσουμε όμως για το τι μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς που βιώνουμε τη πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη επίθεση. Όχι μόνο για να σταματήσουμε να πορευόμαστε σε συνθήκες ζωής περασμένων δεκαετιών (όπως σοκαριστικά μας ενημερώνουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης- λες και εμείς οι ίδιοι δεν το καταλαβαίνουμε στη καθημερινότητά μας), αλλά γιατί πρέπει όλοι να ενεργοποιηθούμε ώστε να μην αποκτηνωθούμε, για να σταματήσουμε να μετράμε θύματα από τις γραμμές μας.

Γίνεται πλέον φανερό ότι δεν φτάνει να κινητοποιούμαστε κάθε φορά που νέα μέτρα έρχονται στο προσκήνιο. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η ουσιαστική αλλαγή θα έρθει όταν πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Να ξεμπερδέψουμε με την λογική της ανάθεσης και να συνειδητοποιήσουμε πως από μόνοι μας μπορούμε να οργανώσουμε  με συλλογικούς και αδιαμεσολάβητους όρους την καθημερινότητα μας και τις ζωές μας. Να συνειδητοποιήσουμε πως οι μετανάστες είναι τα αδύναμα ταξικά μας αδέλφια, μια εικόνα από το μέλλον της δικής μας ζωής. Να δημιουργήσουμε σχέσεις και δομές αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, κοινότητες αγώνα και αντίστασης ενάντια στην υποτίμηση των ζωών μας.

 

ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΥΤΟΟΡΓΆΝΩΣΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ

 

Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη

Πλατεία ειρήνης, ώρα 10:30πμ

 

Κατάληψη Apertus

Καλυβίων 70


3 thoughts on “Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη: Γενική Απεργία

  1. Συνομωσία των Σπάγκων-Αγρίνιο

    Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη της τοπικής κοινωνίας της πόλης μας και των περιχώρων ότι διαδίδονται φήμες για 420 αναφορές συμπολιτών μας σε τοπικά μ.μ.ε και στο τοπικο μπατσοτμήμα για θεάσεις Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων. Τα αντικείμενα αυτα είχαν σύμφωνα με τις μαρτυρίες σχήμα Πυ. Μαρτυρίες υπήρξαν εντός του αστικού συγκροτήματος σε περιοχές όπως πάρκο(ροκοπα),πλατεία δημάδη,απ
    ό τη προυσιωτίσσης,από τα γρασίδια της αγίας τριάδας,από την αγία παρασκευή στον άγιο κων/νο,από τα αη-βασιλιώτικα, και από το δοκίμι καθώς και από πολλά περίχωρα όπως γραμματικου σττον αράκυνθο,στο ελαιόφυτο στη νεάπολη και στο καινούριο των θεστιέων..Πρόσφατες μαρτυρίες που μιλούν για προσεδάφιση αντικειμένου στην εθνική οδό στο ύψος της κλεισούρας διαψεύδονται σθεναρά από τους ιερείς της αγίας ελεούσας….Αν υπάρξει νεότερη ενημέρωση θα επανέλθουμε…
    Από την αγαπημένη σας Σ.Τ.Σπάγγων

  2. Συνομωσία των Σπάγκων-Αγρίνιο

    ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ:Φήμες που μιλούν για κονβόι αυτοκινήτων από Αγρίνιο και περίχωρα καθώς και από Μεσολόγγι δεν επιβεβαιώνονται.Μέλος της συνέλευσης μας βρέθηκε εκεί αλλά προσάχθηκε από δυνάμεις του στρατού λόγω πολιτικών πεποιθήσεων και εξωτερικής εμφάνισης..Τα τελευταία λόγια που μας είπε ήταν τα εξής:"Ο στρατός έχει εκκενώσει τη κλεισούρα και συνεδριάζει με μεγάλα ονόματα της θρησκευτικής και ιερατικής εξουσίας..Κάτι πάνε να κουκουλώσουν..Στείλτε δικηγόρο και πείτε μου και πόσο έληξε το 363…"
    Αυτά για τώρα,συνέλευση σε λίγο στο άλσος του αγίου χριστοφόρου για την ενεργοποίηση ομάδας αλληλεγγύης για τον συναγωνιστή μας…

     

  3. Συνωμοσία των Σπάγκων-Αγρίνιο

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ:Ολα καλα,ο συναγωνιστης συνομωτης των σπάγκων αφέθηκε ελεύθερος από το μπατσομέγαρο εν μέσω χειροκροτημάτων πολλών αλληλέγγυων (8-9 άτομα)….Σήμερα πρωί στις 8.00 έκτακτη συνέλευση της συνομωσιας στις κεραίες,στον αη-λια για να μελετήσουμε καταρχάς το φαινόμενο των Πυ και για να βάλουμε μπρος τις δράσεις αντιπληροφόρησης σχετικά με το ζήτημα,μια αντιπληροφόρηση π
    ου απαιτεί η τοπική κοινωνία……Δεν θα αφήσουμε τη πιθανή επίσκεψη εξωγήινων να κουκουλωθεί από τη πολιτική και οικονομική εξουσία προκειμένου να μη καταρρεύσουν οι παγκόσμιες θρησκείες….
    Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον των πολλών (3) φίλων που μας τηλεφώνησαν για να μάθουν νέα και τα τελικά αποτελέσματα από τα 459 και 458…Να στε όλοι σας καλά….
    Η συνέλευση της Συνομωσίας των Σπάγκων (Σ.τ.Σ)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *