Αλληλεγγύη στον κοινωνικό αγωνιστή Αντρέα Καραγιάννη

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Την Παρασκευή 31/03 δικάζεται στα δικαστήρια Αγρινίου ο Ανδρέας Καραγιάννης με τις κατηγορίες «διέγερση σε διάπραξη κακουργημάτων και πλημμελημάτων» και «πρόκληση σε αμοιβαία διχόνοια πολιτών» λόγω κάποιων αναρτήσεων που έκανε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης το καλοκαίρι του 2013.

Οι κυβερνήσεις μπορεί να αλλάζουν, αλλά η στρατηγική του κράτους παραμένει σταθερά η ίδια: καταστολή των κοινωνικών και ταξικών αγώνων, εκκενώσεις και εισβολές σε καταλήψεις και χώρους αγώνα, διώξεις αναρχικών, αντιφασιστών και αγωνιστών, επιβολή πολιτικών ληστρικής εκμετάλλευσης της κοινωνίας και τόσα ακόμα…

Η ελπίδα γεννιέται στους δρόμους μέσα από τους αγώνες. Ενώνουμε τη φωνή και τη δράση μας με όσους και όσες στέκονται απέναντι στα σχέδια του κεφαλαίου, που με αφορμή τη κρίση, έχει στήσει γλέντι πάνω στις ζωές μας. Με όσους και όσες διεκδικούν πρόσβαση στα κοινωνικά αγαθά (ρεύμα, νερό, υγεία) και τους δημόσιους χώρους. Αγωνιζόμαστε «από τα κάτω» ενάντια στο φόβο, την καταπίεση και την εκμετάλλευση.

 Όσα κατασταλτικά σχέδια και αν εφαρμόσουν, δεν θα καταφέρουν ποτέ να καταστείλουν τις σχέσεις των αγωνιζόμενων και τους ίδιους τους κοινωνικούς – ταξικούς αγώνες.

 

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Για μια κοινωνία ισότητας, ελευθερίας και δικαιοσύνης

 

ΔΙΚΗ: Παρασκευή 31/03, Δικαστήρια Αγρινίου, ώρα 09:00

 

Κατάληψη Apertus

Ελεύθερος κοινωνικός χώρος στο Αγρίνιο

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *