ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ (μέλος του Επαναστατικού αγώνα)

Αυτές τις μέρες διεξάγεται στο Β΄ πενταμελές εφετείο κακουργιοδικείο Αθηνών το εφετείο για την επίθεση του Επαναστατικού Αγώνα στην Τράπεζα της Ελλάδος, παράρτημα της Ε.Κ.Τ. και του Δ.Ν.Τ., με μοναδική κατηγορούμενη την Πόλα Ρούπα. Ταυτόχρονα διεξάγεται και το εφετείο της για την απόπειρα απόδρασης με το ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η επίθεση του Επαναστατικού Αγώνα στις 10 Απριλίου του 2014 στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος στην οδό Αμερικής αφιερώθηκε στον αναρχικό επαναστάτη Λάμπρο Φούντα ,ο οποίος δολοφονήθηκε από αστυνομικό σε προπαρασκευαστική ενέργεια της οργάνωσης.

Ο Επαναστατικός Αγώνας με τη συμβολική του κίνηση τη μέρα που η Ελλάδα πανηγύριζε γιατί έβγαινε μετά από 4 χρόνια στις αγορές, συνέβαλε αποφασιστικά στον πολύμορφο αγώνα για την ανατροπή του κράτους και του κεφαλαίου και για την κοινωνική επανάσταση.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην Πόλα Ρούπα η οποία με δήλωση της από 3-3-2021 αρνείται να παρασταθεί στις δίκες, εκτός από δύο μέρες στα πλαίσια της πολιτικής της τοποθέτησης κατά την απολογία της.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Κατάληψη Apertus

Ελεύθερος κοινωνικός χώρος στο Αγρίνιο

Καλυβίων 70

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *