Monthly Archives: October 2016

Προβολή ταινίας & Metropolitan Sounds από Hip Hop καφενέ και Dub ‘n’ bass crew (de_control)

14786992_10207002312640238_771661950_o

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10

  • ΏΡΑ: 22.00

Hip Hop καφενές και Dub 'n' bass crew (de_control) present: Metropolitan Sounds (hip hop, abstract, industrial hip hop, bass electronica, dubstep, uksteppa) 

  • ΩΡΑ: 20.30 

Προβολή: Attack the Block

Γυρισμένο στα προλεταριακά και λούμπεν νότια προάστια του Λονδίνου, κοντά στο ιστορικό Μπρίξτον, πραγματεύεται τη μάχη που θα δώσει μια λούμπεν και πολύ νεανική πολυφυλετική παρέα από τα εργατικά οικοδομικά μπλοκς της περιοχής με κάποια περίεργα εξωγήινα πλάσματα που έχουν σαν σκοπό να κατακτήσουν το Λονδίνο. Ταξικές αναφορές, μικροπαραβατικότητα στο φουλ, άπειρο βρετανικό χιούμορ, reggae, hip hop και dubstep μουσική, αναφορές στον ταξικό-κοινωνικό καννιβαλισμό και η μάχη των μελών της "εσώτερης" μητρόπολης με το εξώτερο διάστημα καλά κρατεί.

 

Συγκέντρωση – πορεία ενάντια στην κρατική καταστολή

sineleusi_enantia_katastoli

Την Παρασκευή 31/9/2016 στις 9.30 αυτοκίνητο της ασφάλειας Αγρινίου στο οποίο επέβαιναν τέσσερις μπάτσοι, ασφαλίτες και Ο.Π.Κ.Ε., ακινητοποίησαν δύο συντρόφους στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Προκαλώντας με ειρωνικά σχόλια αλλά και απειλές ζητούν από τους συντρόφους να τους υποβάλουν σε εξακρίβωση στοιχείων και σωματικό έλεγχο. Οι σύντροφοι αρνούνται κάθε έλεγχο και δηλώνουν ότι δεν τους αναγνωρίζουν σα θεσμό ή εξουσία. Χρησιμοποιώντας βία, γροθιές και κλωτσιές, τους περνούν χειροπέδες και τους βάζουν στο ασφαλίτικο. Κατά τη διάρκεια της προσαγωγής συνεχίζονται οι απειλές τόσο επί του προσωπικού όσο και προς όλο το αναρχικό, αντιεξουσιαστικό και αντιφασιστικό κίνημα του Αγρινίου. Στο αστυνομικό τμήμα που προσάγονται ξυλοκοπούνται. Συγκεκριμένα ο ένας από τους δύο συντρόφους δένεται πισθάγκωνα και δέχεται χτυπήματα από τους μπάτσους στο κεφάλι και όλο το σώμα του για πέντε συνεχόμενες ώρες. Αφού εξάντλησαν τη  δύναμη τους  σε ένα άτομο δεμένο με χειροπέδες στη συνέχεια προσφέρθηκαν να το πάνε και στο νοσοκομείο θέλοντας έτσι να μετατρέψουν τα βασανισμό σε συμπλοκή με τους μπάτσους.

Ούτε βήμα πίσω. Μαζική συμμετοχή σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις που έρχονται ενάντια στην καταστολή και τον ολοκληρωτισμό που προσπαθούν  να επιβάλλουν.

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ

Σάββατο 8/10 | πλατεία Δημάδη |18:00

 

Συνέλευση ενάντια στην κρατική καταστολή