Monthly Archives: September 2019

Stoner bar-καφενείο

Stoner Bar καφενείο οικονομικής ενίσχυσης

Παρασκευή 27/09 στην κατάληψη στις 22:00

Αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο και εκδηλώσεις

Στην κατάληψη λειτουργεί προγραμματισμένο αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο-μπαρ για να συναντιόμαστε μακριά από τις εμπορευματικές σχέσεις, τα life-style πρότυπα, την αποξένωση και τον αλλοτριωμένο τρόπο διασκέδασης των μαγαζιών.

Στα καφενεία, προωθείται η λογική της ελεύθερης συνεισφοράς, για αυτό υπάρχει κουτί ενίσχυσης για την οικονομική στήριξη της κατάληψης (συντήρηση και βελτίωση του χώρου, στήριξη αλληλέγγυων δράσεων και εκδηλώσεων κ.α.) καθώς και του Ταμείου Αλληλεγγύης της κατάληψης. Η ενημέρωση και ο έλεγχος των ταμείων γίνεται ανοιχτά στις εβδομαδιαίες συνελεύσεις. Στα καφενεία προγραμματίζονται συλλογικές κουζίνες, μουσικά αφιερώματα, μουσικοί αυτοσχεδιασμοί, συζητήσεις, προβολές, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.α.. Το πρόγραμμα των καφενείων μπορεί να αλλάξει ή να τροποποιηθεί ανάλογα με τις εκδηλώσεις και τις δράσεις της κατάληψης.

Απέναντι στην κυρίαρχη εμπορευματική πρακτική, οι εκδηλώσεις που γίνονται στο χώρο (συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.α.) πραγματοποιούνται με ελεύθερη πρόσβαση («χωρίς είσοδο») και με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά για όποια/ον θέλει να στηρίξει. Η κατάληψη επιλέγει να συνδιαλέγεται με αυτοοργανωμένα εγχειρήματα που αντιλαμβάνονται τον σκοπό των εκδηλώσεων και σέβονται τα χαρακτηριστικά του χώρου. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με αντιεμπορευματικούς όρους για να αποφευχθεί η διαμεσολάβηση τους χρήματος αλλά και η γενικότερη αναπαραγωγή των εμπορευματικών σχέσεων. Παράλληλα, επιδιώκεται να δημιουργούνται σχέσεις με κάθε εγχείρημα που παρουσιάζει το έργο του στο χώρο, μακριά από εργαλειακές αντιλήψεις.

 

Συνολική ενημέρωση για τις εκδηλώσεις, τις συγκεντρώσεις και την πορεία στην πόλη

Συνολική ενημέρωση για τις εκδηλώσεις, τις  συγκεντρώσεις και την πορεία στο Αγρίνιο (από 14/09 έως 21/09).

  • Στις 14/09 καλέστηκε από την κατάληψη Apertus στην Πλατεία Δημάδη συγκέντρωση αλληλεγγύης στις καταλήψεις και τους αυτοοργανωμένους κοινωνικούς χώρους. Από νωρίς το απόγευμα στήθηκε μικροφωνική εγκατάσταση κατά την οποία διαβάστηκαν κείμενα, ενώ παράλληλα γινόταν παρέμβαση με φέιγ-βολάν και μοίρασμα κείμενων. Η συγκέντρωση κράτησε περίπου 3 ώρες και πλαισιώθηκε από 30 άτομα. Το κεντρικό πανό της συγκέντρωσης έγραφε: «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ»
  • Στις 17/09 πραγματοποιήθηκε στην κατάληψη Apertus συναυλία για δικαστικά έξοδα διωκόμενων αντιφασιστών με τα συγκρότημα Hexis από Δανία και Vonnis από Βέλγιο.
  • Στις 18/09 το πρωί καλέστηκε από την Α.Ε.Ν. (Αναρχική Επαναστατική Νεολαία) μαθητική πορεία για τα έξι χρόνια από την δολοφονία του Π. Φύσσα από τα Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής. Εκείνη την μέρα πολλά σχολεία τελούσαν υπό κατάληψη για τον Φύσσα. Έτσι πραγματοποιήθηκε μαθητική πορεία 70 περίπου μαθητών/τριών στο κέντρο της πόλης με αρκετό παλμό.
  • Στις 18/09 το απόγευμα καλέστηκε από την κατάληψη Apertus, την Α.Ε.Ν. και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκέντρωση και αντιφασιστική αντικατασταλτική πορεία. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Δημάδη, ενώ στις 20:30 ξεκίνησε η πορεία που είχε 100+ άτομα και απαρτίζονταν από δυο μπλοκ: ένα του αναρχικού, αντιεξουσιαστικου και αντιφασιστικού χώρου (70-80 άτομα) με πανό «Ο φασισμός τσακίζεται στο δρόμο» και ένα της αριστεράς (20-30 άτομα). Η πορεία κινήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης δυναμικά και με παλμό και  ολοκληρώθηκε στην πλατεία Δημάδη. Αργότερα πραγματοποιήθηκαν τέσσερις προσαγωγές λόγω επίθεσης που πραγματοποιήθηκε μετά την λήξη της πορείας σε πρώην κτίριο τράπεζας και σε μια διμοιρία. Όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν χωρίς να προκύπτει κάτι εις βάρος τους.
  • Στις 21/09 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση για τον έναν χρόνο από την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου (Zackie Oh) καλεσμένη από την Apertus και την Α.Ε.Ν. Η συγκέντρωση κράτησε από τις 18:30 μέχρι τις 22:00 ενώ πλαισιώθηκε από 50 άτομα.

Σε όλες τις συγκεντρώσεις διαβάστηκαν κείμενα της κατάληψης  ενώ γίνονταν αναφορά στην υπόθεση του αναρχικού Χριστόφορου Κορτέση  καθώς και στο δικαστήριο του αναρχικού Ντίνου Γιαγτζόγλου.

Όλες οι δράσεις στηρίχτηκαν από νέο κόσμο κόντρα στις επιλογές της συντηρικοποίησης, στην μιζέρια της απραξίας, στην πλάνη του ψευτοβολέματος.

Η παρουσία του κόσμου αυτές τις μέρες στο δρόμο αλλά και στους κατειλημμένους χώρους ανανέωσε το αντιφασιστικό ραντεβού στους δρόμους, στις γειτονιές, στα σχολεία. Υπενθύμισε πως η πόλη του Αγρινίου έχει μείνει καθαρή από τα φασιστικά σκουπίδια (ακόμα και στην περίοδο της ανόδου της Χρυσής Αυγής) λόγω των πολύμορφων αντιφασιστικών δράσεων σε όλα τα κοινωνικά πεδία, της αλληλεγγύης και των σχέσεων αγώνα που αναπτύχθηκαν. Δεν μένει παρά οι δράσεις αυτές να εμπλουτιστούν και να ενισχυθούν, οικοδομώντας -σε μια περίοδο ηττοπάθειας- σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συντροφικότητας, ώστε το πρόταγμα της αλληλεγγύης να γενικευτεί.

 Ραντεβού στο δρόμο, στους χώρους αγώνα, στις κοινότητες αντίστασης και αλληλεγγύης. Συλλογικά, μαχητικά, ισότιμα, αυτοοργανωμένα, αντιιεραρχικά.

Οι μάχες τους, μάχες μας

[Πρόγραμμα κινητοποιήσεων και εκδηλώσεων από 14/09 έως 21/09]

[Διαβάστε το σχετικό κείμενο εδώ]

Έξι χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα (Killah P) από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.Ένας χρόνος από την δολοφονία του ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας Ζακ Κωστόπουλου (Zackie Oh) από νοικοκυραίους και μπάτσους.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ KAI ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ, ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 14/09,Πλ. Δημάδη,  18:30

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στις καταλήψεις και τους αυτοοργανωμένους κοινωνικούς χώρους

  • ΤΡΙΤΗ 17/09 Κατάληψη Apertus, 21:00

ΣΥΝΑΥΛΙΑ για δικαστικά έξοδα διωκόμενων αντιφασιστών (Hexis από Δανία και Vonnis από Βέλγιο)

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 18/09 Πλ. Δημάδη, 20:00

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Συγκέντρωση: 18:30

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 21/09 Πλ. Δημάδη, 18:30

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ για τον έναν χρόνο από την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου (Zackie Oh)

Κατάληψη Apertus

Ελεύθερος κοινωνικός χώρος στο Αγρίνιο

Καλυβίων 70

 

Ενάντια στην καταστολή, τον φασισμό και τον κοινωνικό κανιβαλισμό

ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΕΣ ΜΑΣ

 Έξι χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα (Killah P) από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ένας χρόνος από τη δολοφονία του ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας Ζακ Κωστόπουλου (Zackie Oh) από νοικοκυραίους και μπάτσους.

Στις 18/09 του 2013 τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής δολοφόνησαν με τρεις μαχαιριές τον αντιφασίστα ράπερ Παύλο Φύσσα. Έξι χρόνια μετά, οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας, περιμένουν την ετυμηγορία του δικαστηρίου που αργά-αργά οδεύει προς το τέλος του. Αν κρίνουμε από την πρόσφατη αποφυλάκιση των Κορκονέα και Σαραλιώτη, δολοφόνων του 15χρονου αναρχικού μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, υποψιαζόμαστε πως Ρουπακιάς, Μιχαλολιάκος, Λαγός, Πατέλης, Καζαντζόγλου, Τζόρβας και πολλά ακόμη φασιστικά σκουπίδια που εμπλέκονται στην δολοφονία, θα πέσουν στα μαλακά.

Στις πρόσφατες εκλογές τον Ιούλιο του 2019, η εν λόγω νεοναζιστική οργάνωση απώλεσε περισσότερες από τις μισές της δυνάμεις σε ψηφοφόρους και εκλογικό ποσοστό. Ανεξαρτήτως αν πανηγυρίζει η αστική αντιπροσωπευτική δημοκρατία -η οποία όλα αυτά τα χρόνια ξέπλενε τους νεοναζί-, η συρρίκνωση αυτή, αποτελεί νίκη του αντιφασιστικού κινήματος. Ο κόσμος του αντιφασισμού, έδωσε όλα αυτά τα χρόνια μια μεγάλη μάχη με -πολλές φορές- ηθικά και οικονομικά δυσβάσταχτο κόστος, αφού η κρατική δικαιοσύνη σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές φόρτωσε με δικαστήρια εκατοντάδες αντιφασίστες/τριες σε όλη την Ελλάδα.  Το ξεμπρόστιασμα όμως των νεοναζί και το κυνήγι στους δρόμους, τις πλατείες και τις γειτονιές, έκανε δύσκολη υπόθεση τη συγκρότηση ψηφοδελτίων για εθνικές και τοπικές εκλογές, ενώ υποχρέωσε εκκολαπτόμενα φασιστοειδή να οπισθοχωρήσουν στους υπονόμους και να δρουν μόνο μέσω των social media.

Δεν έχουμε αυταπάτες ότι εξαφανίστηκαν όλοι αυτοί που διατήρησαν και αύξησαν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής – ακόμη και μετά τη δολοφονία Φύσσα και τις άλλες παρακρατικές επιθέσεις – στις προηγούμενες εκλογές του 2015. Ούτε πιστεύουμε πως αν βρουν πρόσφορο έδαφος δε θα εμφανιστούν ξανά. Παρατηρούμε τις ζυμώσεις στο χώρο της ακροδεξιάς. Τα υπόλοιπα των διαλυμένων ΛΑΟΣ και ΑΝΕΛ έβαλαν στη βουλή την Ελληνική Λύση. Η σύμπλευση των πρώην μελών της Χρυσής Αυγής Λαγού, Γερμενή, Ηλιόπουλου με τον  πατέρα Πλεύρη για δημιουργία νέου φορέα με ημερομηνία ιδρυτικής διακήρυξης 9 Νοεμβρίου παραπέμπει στη Νύχτα των Κρυστάλλων (9ης προς 10η Νοεμβρίου 1938), δηλαδή τη νύχτα του πογκρόμ των Ναζί κατά των Εβραίων, η οποία αποτέλεσε την απαρχή του Ολοκαυτώματος.

Είναι όμως προφανές πως το μεγαλύτερο ποσοστό των απολεσθέντων μελών της Χρυσής Αυγής επαναπατρίστηκε στη μαμά Νέα Δημοκρατία την παράταξη που ανέστησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η νέα κυβέρνηση μιντιαρχών, νεοφιλελεύθερων και φασιστοειδών, βρίσκοντας στρωμένο έδαφος από τους προκατόχους της ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ, από τις πρώτες μέρες εξαπέλυσε επίθεση στους αδύναμους. Εργάτες, προλετάριοι, μετανάστες, κοινωνικά αδύναμες και στιγματισμένες ομάδες βλέπουν την επίθεση εναντίον τους να γιγαντώνεται με απελευθέρωση των απολύσεων, εντατικοποίηση της εργασίας, αύξηση στις τιμές των κοινωνικών αγαθών (ρεύμα, νερό, Μ.Μ.Μ.), παρουσία ένοπλων αστυνομικών για έλεγχο εισιτηρίων σε Μετρό-Ηλεκτρικό, λεηλασία του φυσικού περιβάλλοντος στο όνομα της ανάπτυξης και πόσα ακόμα. Ειδικά για τους μετανάστες και τις μετανάστριες η κυβέρνηση, πιεζόμενη από το εκλογικό της κοινό και την αντιμεταναστευτική της ατζέντα, επεφύλαξε πογκρόμ και συλλήψεις.

Οι ανάσες ελευθερίας που πήραν οι μετανάστες μέσω της διαβίωσης τους σε κατειλημμένα κτίρια στο μητροπολιτικό κέντρο και η συμμετοχή τους μέσω των καταλήψεων στις κοινωνικές αντιστάσεις, τρομάζουν το κράτος και το κεφάλαιο. Αντ΄αυτού επιβάλλεται η συνέχιση του εγκλεισμού τους στα κέντρα υποδοχής ή στα κολαστήρια της Διεύθυνσης Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη. Άλλωστε η στρατιωτική διαχείριση των μεταναστών, η δαιμονοποίησή τους, ο εκτοπισμός-εγκλεισμός τους στα κέντρα κράτησης–στρατόπεδα συγκέντρωσης, είναι μέσο για το χτίσιμο της «εθνικής ενότητας» όπου αφεντικά και εργάτες, καταπιεστές και καταπιεζόμενοι μένουν ενωμένοι εμπρός στο «εθνικό συμφέρον» και το «μεγαλείο» του πατριωτισμού και του εθνικισμού.

Οι εκάστοτε διαχειριστές της εξουσίας γνωρίζουν καλά πως το ανάχωμα σε αυτές τις επιθέσεις αποτελούν οι εστίες αντίστασης και αλληλεγγύης του κόσμου που κατεβαίνει στο δρόμο και αγωνίζεται «από τα κάτω», αδιαμεσολάβητα και ακηδεμόνευτα. Έτσι, αυτοοργανωμένοι κοινωνικοί χώροι, συλλογικότητες και καταλήψεις, αλλά και οι ίδιοι οι κοινωνικοί-ταξικοι αγώνες βρίσκονται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο των κατασταλτικών επιχειρήσεων. Η κατάληψη στέγης Brooklyn στα Γιάννενα εκκενώθηκε και ισοπεδώθηκε (15 Ιουλίου 2019) σαν πρώτο μήνυμα της νέας κυβέρνησης πως θα συνεχίσει το έργο των κυβερνήσεων Σαμαρά και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έδειξαν ιδιαίτερο μένος στις καταλήψεις. Να σημειώσουμε πως η κατάληψη Brooklyn εκτός των άλλων έριχνε γροθιά στο στομάχι της ιερής αγελάδας της ιδιοκτησίας. Στη συνέχεια σειρά πήραν τα Εξάρχεια. Στην κατάληψη Νοταρά 26 έγινε διακοπή ηλεκτροδότησης, ενώ οι καταλήψεις Transito, Σπύρου Τρικούπη 17,  Ασημάκη Φωτήλα 18 και Gare  εκκενώθηκαν με κατασταλτικές επιχειρήσεις στρατιωτικού τύπου. Τις επόμενες μέρες, η αστυνομία εκδίωξε άστεγους από το λόφο του Στρέφη, ενώ παραβίασε το στέκι αναρχικών μεταναστών στην οδό Τσαμαδού. Η παρουσία των μπάτσων στην περιοχή ενισχύεται και παγιώνεται, ενώ το κατειλημμένο κοινωνικό κέντρο Κ-ΒΟΞ δέχεται συνεχόμενες επιθέσεις και ρίψεις χημικών στο εσωτερικό του.

Φυσικά αρωγοί στις παραπάνω επιθέσεις δε θα μπορούσαν να μην είναι τα Μ.Μ.Ε. τα οποία ουσιαστικά συμμετέχουν και στον κορμό της κυβερνητικής παράταξης αφού με την προπαγάνδα φρόντισαν να εκλεγούν και τα παπαγαλάκια τους (Μπογδάνος, Παπαδημητρίου, Καλλιανός, Λοβέρδος, Μαρκόπουλος) ενισχύοντας τον διαχρονικό τους ρόλο απέναντι στους ακηδεμόνευτους αγώνες, τους οποίους σπεύδουν να συκοφαντήσουν και να στιγματίσουν ως «απειλή για το κοινωνικό σύνολο».

Ωστόσο η λυσσαλέα επίθεση κράτους και κεφαλαίου στις ζωές μας ξέρουμε καλά πως θα αναχαιτιστεί μόνο με μάχες. Μάχες σαν αυτές που έδινε ο Π. Φύσσας εναντία στην φασιστική πανούκλα. Μάχες σαν αυτή που έδινε ο ακτιβιστής Ζακ Κωστόπουλος (Zackie Oh) για ορατότητα, ασφάλεια και απελευθέρωση από τα καλούπια της κυρίαρχης κανονικότητας των ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και όχι μόνο. Στις 21/9 του 2018 λιντσαρίστηκε μέχρι θανάτου από φασίστες νοικοκυραίους και μπάτσους μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών που δυστυχώς -όπως πολλά κομμάτια της κοινωνίας- φαίνεται να έχουν εντρυφήσει στην απάθεια και τον κοινωνικό κανιβαλισμό.

Μάχες σαν αυτές που έδωσαν ο καθένας με το δικό του τρόπο και τις δικές του επιλογές: σύντροφοι, αντιφασίστες, αναρχικοί και αγωνιστές που βρίσκονται σήμερα έγκλειστοι στα κελιά της δημοκρατίας. Ένας από αυτούς είναι και ο αναρχικός Ντίνος Γιαγτζόγλου που δικάζεται στις 20/9 του 2019 ο οποίος έπραξε «κόντρα στα ιερά κοινωνικά πρότυπα του φιλοτομαρισμού, της μετριοπάθειας και του συμβιβασμού, της νομιμοφροσύνης και της εθελοδουλίας…».

Μια άλλη περίπτωση, αυτή την φορά εξόφθαλμης εκδικητικότητας του κράτους και των μηχανισμών του, είναι η υπόθεση του αναρχικού Χριστόφορου Κορτέση. Στις 12/7 του 2019, η πολυεθνική Leroy Merlin με τη συνδρομή της εταιρείας security OVIT A.E. και τη σύμπραξη των δικαστικών αρχών έδωσαν ως τρόπαιο στο κράτος τον Χριστόφορο Κορτέση. Μια απλή και συνηθισμένη υπόθεση κλοπής από πολυκατάστημα  μετατράπηκε από τους δικαστές σε ληστρική επίθεση και οδήγησε στην εκδικητική προφυλάκιση του Κορτέση. Ακόμη και το σκεπτικό της απόφασης προφυλάκισης δείχνει εκτός του εκδικητικού για την πολιτική δράση και τον ταξικό χαρακτήρα της δικαιοσύνης, αφού ωμά δηλώνει πως ως αδύναμος οικονομικά είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων. Πρόσφατα, παρά την κατακραυγή και τις δράσεις αλληλεγγύης, απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του.

  Οι πρόσφατες κοκορομαχίες των ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το νέο ποινικό και σωφρονιστικό κώδικα, για την εφαρμογή του οποίου από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν αγώνες οι κρατούμενοι, και η κοπτοραπτική του, αποκρύπτουν τη στόχευση για περισσότερες σε αριθμό φυλακίσεις με υποχρεωτικό χρόνο έκτισης. Από τα πρώτα νομοθετήματα της νέας κυβέρνησης αποτέλεσε το πάγωμα της ανταλλαγής έκτισης ποινής με κοινωφελή εργασία. Το μήνυμα είναι  προφανές: πολύς κόσμος, πρέπει να κάνει από «λίγο φυλακή» με ιδιαίτερη προτίμηση σε αγωνιστές και οικονομικά ασθενείς. Το κράτος προωθεί τη διασπορά του φόβου του εγκλεισμού ως μέσο κοινωνικής πειθάρχησης.

Ενάντια στην καταστολή, τον φασισμό και τον κοινωνικό κανιβαλισμό, ανοίγουμε δρόμους αντίστασης και αλληλεγγύης, για την κοινωνική επανάσταση και απελευθέρωση,  για μια αταξική κοινωνία ελευθερίας, ισότητας, αλληλοβοήθειας και κοινοκτημοσύνης. Ραντεβού στον δρόμο, στους χώρους αγώνα, στις κοινότητες αντίστασης και αλληλεγγύης.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΝΤΙΝΟ ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ (ΔΙΚΗ 20/9)

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΟΡΤΕΣΗ

Κατάληψη Apertus

Ελεύθερος κοινωνικός χώρος στο Αγρίνιο

Καλυβίων 70

 

Συναυλία για δικαστικά έξοδα διωκόμενων αντιφασιστών

ΤΡΙΤΗ 17/09

Κατάληψη Apertus, 21:00

ΣΥΝΑΥΛΙΑ για δικαστικά έξοδα διωκόμενων αντιφασιστών

  • Hexis (blackened hardcore από Κοπεγχάγη, Δανία)
  • Vonnis (blackened hardcore από Γάνδη, Βέλγιο)