ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ

Η πολιτική κρατούμενη Πόλα Ρούπα ,μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, από το Φθινόπωρο του 2021 προσπαθεί να πάρει την ολιγοήμερη άδεια που δικαιούται, για να βρεθεί με το παιδί της. Και στις δύο αιτήσεις που υπέβαλε, η απάντηση του συμβουλίου ήταν απορριπτική. Στην πρώτη αίτηση η οποία απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία εισαγγελέως και διευθυντή στις 17/2/2022, το σκεπτικό τοποθετεί την αναρχική ιδεολογία εκτός νομιμότητας!  Στη δεύτερη αίτηση, η οποία απορρίφθηκε κατά όμοια πλειοψηφία στις 19/5/2022, στο σκεπτικό γίνεται αιτία μη χορήγησης άδειας η συγγραφή του βιβλίου “ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΑΣ ” το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2022.

Η επίθεση του κράτους και του κεφαλαίου ενάντια σε όσους αγωνίζονται έχει ξεπεράσει κάθε πρόσχημα. Η επίθεση της κρατικής υπαλλήλου, εισαγγελέως προς τη συντρόφισσα ολοκληρώθηκε με προσβλητικές ερωτήσεις, για το αν επιθυμούσε ή όχι να μείνει έγκυος. Δικαστές, εισαγγελείς, διευθυντές φυλακών η χλεύη σας επιστρέφεται και σας αξίζει. 

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα της πολιτικής κρατούμενης Πόλας Ρούπα, τοποθετήσαμε πανό έξω από το Παπαστράτειο Γυμνάσιο στο Αγρίνιο. (Δεν ξεχνάμε πως η διευθύντρια του γυμνασίου αυτού κυνήγησε μέχρι τέλους στις δικαστικές αίθουσες , μαθητές πού έκαναν κατάληψη στο σχολείο την επέτειο της δολοφονίας Φύσσα).

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

κατάληψη Apertus

Ελεύθερος κοινωνικός χώρος στο Αγρίνιο

Καλυβίων 70

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *