Για τη δίκη των συλληφθέντων τη νύχτα της 9/03/2021 στη Νέα Σμύρνη.

Στις 10/10/2022 στις 9:00 π.μ. ξεκινά στο μικτό ορκωτό δικαστήριο Αθηνών η δίκη των συλληφθέντων μετά τα εξεγερτικά γεγονότα της Νέας Σμύρνης.

Στις 9/3/2021 χιλιάδες κόσμου διαδήλωσαν ενάντια στην αστυνομική βαρβαρότητα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Ήταν τέτοια η οργή και η λύσσα των διαδηλωτών που έβαλαν έστω και προσωρινά στη θέση που τους αρμόζει τις κατασταλτικές δυνάμεις του κράτους: Στη θέση του κυνηγημένου από τον κόσμο του αγώνα.

Τα όσα ακολούθησαν είναι λίγο πολύ γνωστά. Ξυλοδαρμοί, συλλήψεις, απαγωγές, βασανιστήρια, προφυλακίσεις…Πιο συγκεκριμένα η συντρόφισσα Ε.Β. προσπαθώντας να αποτρέψει τον ξυλοδαρμό και τη σύλληψη αβοήθητου ατόμου, ξυλοκοπήθηκε ενώ δέχτηκε επίσης σεξουαλική παρενόχληση και απειλές βιασμού από ένστολα καθάρματα. Ο Άρης Π. και ο Όμηρος Μ. απήχθησαν την επόμενη μέρα από την αντιτρομοκρατική , βασανίστηκαν στη ΓΑΔΑ ενώ ο Ο.Μ. προφυλακίστηκε. Όλοι οι συλληφθέντες παρά την έλλειψη στοιχείων κατηγορούνται με ένα πακέτο κακουργηματικών πράξεων.

Αυτά που έγιναν όμως δεν είναι ούτε εικόνα από κάποιο σκοτεινό παρελθόν, ούτε από ένα δυσοίωνο μέλλον. Είναι η πραγματικότητα που βιώνουμε ανεξαρτήτως δήθεν δοθέντων πατημάτων και προκλήσεων. Η αστυνομία καταστέλλει, βασανίζει, βιάζει και δολοφονεί στην υπηρεσία του κράτους και του κεφαλαίου. Δε θα εκδημοκρατιστεί ούτε θα γίνει καλύτερη. Από τις Η.Π.Α. και τη Γερμανία, από τη Νικαράγουα μέχρι την Ελλάδα το Ιράν και την Ινδονησία οι δυνάμεις καταστολής πνίγουν στο αίμα εξεγέρσεις και στις θάλασσες μετανάστριες και μετανάστες. Ο κόσμος του αγώνα, η οργάνωση των από τα κάτω, θα ανατρέψουν καθολικά το κράτος και το κεφάλαιο και θα κυνηγήσουν τους λακέδες τους.

ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ Ε.Β.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *