Παρεμβάσεις αλληλεγγύης.

Την ώρα που τα κομματικά επιτελεία παίζουν τα ρέστα τους για τις επερχόμενες εκλογές και παρά τις μεταξύ τους κοκορομαχίες έχουν κυρήξει την ομερτά της μη διατάραξης της εκλογικής περιόδου, η συνέχεια του κράτους είναι εδώ με καθημερινές δίκες αγωνιστριών και αγωνιστών.

Στις 2-5-2023 και 5-5-2023 θα συνεχιστεί η δίκη των τριών συντρόφων Θ.Χατζηαγγέλου, Γ.Βούλγαρη και Π.Καλαϊτζή οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις 8-2-2022 . Έπειτα από 7 μήνες κράτησης, το συμβούλιο του εξαμήνου αποφάσισε την αποφυλάκιση του Π.Κ. με περιοριστικούς όρους. Επιπλέον αποφασίστηκε η κράτηση σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι της Γ.Β. και η συνέχιση της προφυλάκισης του μέλους της οργάνωσης «Αναρχική Δράση» Θ.Χ. Η δίκη ξεκίνησε στις 4-4-2023 και διεξάγεται στη Λάρισα. Η επιλογή μιας πόλης εκτός Θεσσαλονίκης δήθεν για λόγους ασφαλείας , έχει στόχο την αποδυνάμωση της αλληλεγγύης, εμείς όμως έχουμε στόχο να την ενδυναμώσουμε.

Στις 3-5-2023 στην πόλη του Βόλου θα διεξαχθεί η τριπλή δική των αγωνιστών και αγωνιστριών για την υπεράσπιση της γης και της ελευθερίας. Όπως ενημερώνει το τοπικό κίνημα του Βόλου, δικάζεται σύντροφος που συνελήφθη στην κινητοποίηση κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ-La Farge, κάτοικοι των Σταγιατών που υπερασπίστηκαν τους αυτοοργανωμένους χώρους της κοινότητάς τους αφού εκκενώθηκαν και καταστράφηκαν από την τραμπούκικη δημοτική αρχή Μπέου και πολίτες οι οποίοι εναντιώθηκαν στην ιδιωτικοποίηση του βιολογικού καθαρισμού από την προαναφερθείσα δημοτική αρχή.

Στις 8-5-2023 θα ξεκινήσει στο δικαστήριο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η δίκη των 4 προφυλακισμένων αναρχικών συντρόφων Φώτη Δ., Ιάσονα Ρ., Παναγιώτη Β. και Λάμπρο Β., που έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση της επίθεσης στην τροχαία Πειραιά.

Γι αυτούς τους λόγους, για την απεργία της Πρωτομαγιάς και για όλους τους λόγους του κόσμου , στις 29-30 Απριλίου και την 1η Μαΐου κάναμε παρεμβάσεις με πανό στο κέντρο του Αγρινίου και την περιοχή του Πάρκου, ομορφαίνοντας ορισμένα κτήρια.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ/ΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙΧΗ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *